1. buggy
  2. Baninni Duo Kinderwagen Luiz

Baninni Duo Kinderwagen Luiz

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Baninni Duo Kinderwagen Luiz heeft 

Specificaties Baninni Duo Kinderwagen Luiz

Maximaal aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

16.90 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

59 cm

Omschrijving van de Baninni Duo Kinderwagen Luiz

De Baninni Duo Kinderwagen Luiz is de ultieme wandelwagen voor ouders van duo's en tweelingen. Met afzonderlijk verstelbare zitjes die zowel naar voren als naar achteren kunnen worden gericht, biedt deze kinderwagen ongekende flexibiliteit. De zitjes kunnen zelfs worden omgevormd tot reiswiegen, zodat je kindjes ook comfortabel kunnen slapen terwijl je onderweg bent. En alsof dat nog niet genoeg is, kan deze duo kinderwagen ook worden gebruikt als solo kinderwagen! De Baninni Duo Kinderwagen Luiz is niet alleen uiterst veelzijdig, maar ook zeer praktisch. Hij kan eenvoudig worden ingeklapt en neemt daardoor weinig ruimte in beslag bij het opbergen. De rugleuningen van de zitjes kunnen afzonderlijk worden versteld en de voetensteunen kunnen worden aangepast voor het ultieme comfort van je kinderen. Daarnaast heeft deze kinderwagen een stijlvolle bekleding die hem een trendy uitstraling geeft. Elk zitje is voorzien van een 5-puntsgordel en een afneembare voorbeugel voor de veiligheid van je kinderen. En dankzij de handige boodschappenmandjes onderaan kun je altijd een luiertas of speelgoed binnen handbereik houden. De Baninni Duo Kinderwagen Luiz is geschikt voor kinderen van 0 tot 36 maanden en kan een maximaal gewicht van 22 kg per zitje dragen. Met deze kinderwagen kun je moeiteloos op pad gaan met je.

Veelgestelde vragen over de Baninni Duo Kinderwagen Luiz

De Baninni Duo Kinderwagen Luiz is 59 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Baninni Duo Kinderwagen Luiz heeft Alle banden zijn massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Baninni Duo Kinderwagen Luiz weegt 16.90 kg.

De Baninni Duo Kinderwagen Luiz heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Baninni Duo Kinderwagen Luiz is 22 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's