1. buggy
  2. Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima- Inc. Reiswieg, Zitting Autostoel

Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima- Inc. Reiswieg, Zitting Autostoel

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima- Inc. Reiswieg, Zitting Autostoel heeft 

Specificaties Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima- Inc. Reiswieg, Zitting Autostoel

Maximaal aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Voetensteun

Nee

Gewicht

15.80 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

Omschrijving van de Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima- Inc. Reiswieg, Zitting Autostoel

De Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima is de perfecte keuze voor jonge ouders die op zoek zijn naar een praktische en veelzijdige kinderwagen. Met deze kinderwagen heb je alles wat je nodig hebt voor de eerste drie jaar van je kindje. Vanaf de geboorte tot ongeveer zes maanden kun je de reiswieg gebruiken, waarin je baby comfortabel en veilig kan slapen. Daarnaast wordt de kinderwagen geleverd met een autostoel, die je eenvoudig op het frame van de kinderwagen kunt bevestigen met behulp van de meegeleverde adapters. Dit maakt het makkelijk om van de auto naar de kinderwagen over te stappen zonder je slapende baby wakker te maken. De Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het moderne design en de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat je met trots kunt rondlopen met je kleintje. Bovendien is de kinderwagen voorzien van handige extra's, zoals een verstelbare duwstang, een ruime boodschappenmand en een zonnekap om je baby te beschermen tegen de zon. Met de Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima heb je alles wat je nodig hebt om comfortabel en veilig op pad te gaan met je kindje. Of je nu een wandeling maakt in het park of een boodschapje gaat doen, deze kinderwagen biedt je de flexibiliteit en het gemak dat je nodig hebt. Investeer in de beste start voor je baby met de Bebies First Com.

Veelgestelde vragen over de Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima- Inc. Reiswieg, Zitting Autostoel

De Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima- Inc. Reiswieg, Zitting Autostoel is breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima- Inc. Reiswieg, Zitting Autostoel heeft Alle banden zijn massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima- Inc. Reiswieg, Zitting Autostoel weegt 15.80 kg.

De Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima- Inc. Reiswieg, Zitting Autostoel heeft en voetensteun: Nee.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Bebies First Combi 3 in 1 Kinderwagen Optima- Inc. Reiswieg, Zitting Autostoel is 15 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's