1. buggy
  2. Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht

Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht heeft 

Specificaties Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht

Maximaal aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

9.09 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

56 cm

Omschrijving van de Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht

Ga comfortabel en stijlvol op pad met je kleintje met de Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht! Deze buggy is speciaal ontworpen om de beste compacte en opvouwbare buggy op de markt te zijn. Het comfort van je kindje staat centraal bij dit ontwerp, zodat jullie samen kunnen genieten van elk uitje. Met de Deryan XP Buggy kun je je buggy upgraden met een bijpassende reiswieg, waardoor je de buggy al vanaf de geboorte kunt gebruiken. Dit betekent dat je kleintje vanaf dag één comfortabel en veilig met je mee kan reizen. De Deryan XP Buggy combineert functionaliteit met stijl, zodat jij en je kindje er altijd modieus uitzien tijdens jullie avonturen. De Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht is niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook erg praktisch. Dankzij het compacte en lichtgewicht ontwerp kun je de buggy gemakkelijk meenemen en opbergen. Of je nu een wandeling maakt in de stad, een dagje naar het park gaat of op reis bent, de Deryan XP Buggy is de perfecte metgezel voor jou en je kindje. Kies voor de beste compacte en vouwbare buggy op de markt en geniet van comfort en stijl tijdens al jullie avonturen!

Veelgestelde vragen over de Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht

De Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht is 56 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht heeft Alle banden zijn massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht weegt 9.09 kg.

De Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht is 25 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's