1. buggy
  2. Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg

Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg heeft 

Specificaties Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg

Maximaal aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

24 cm

Omschrijving van de Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg

De Cabino Buggy Multi is de ideale metgezel voor avontuurlijke ouders en hun kinderen. Deze lichtgewicht plooibuggy is speciaal ontworpen om gemakkelijk mee te nemen en biedt talloze comfortabele functies. Met zijn verstelbare rugleuning kan je kindje genieten van verschillende zitstanden, van rechtop zitten tot lekker achterover leunen en ontspannen. Deze praktische buggy is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en kan worden gebruikt tot een gewicht van maar liefst 22 kg. Veiligheid staat voorop, daarom is de buggy uitgerust met een stevige 5-punts veiligheidsgordel, waardoor je kleintje altijd goed vastzit. Daarnaast is de Cabino Buggy Multi voorzien van een handige boodschappenmand, waarin je al je benodigdheden gemakkelijk kunt opbergen tijdens het wandelen. Met zijn moderne en stijlvolle design is deze buggy niet alleen praktisch, maar ook een lust voor het oog. Dankzij het compacte formaat en het eenvoudige plooimechanisme neem je de Cabino Buggy Multi moeiteloos overal mee naartoe. Of je nu een dagje gaat winkelen, een wandeling in het park maakt of op reis gaat, deze veelzijdige buggy biedt jou en je kindje het comfort en gemak dat jullie verdienen.

Veelgestelde vragen over de Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg

De Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg is 24 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg heeft Massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg weegt .

De Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg is 22 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's