1. buggy
  2. Buggy Novi Baby® Travel Go Green Melange

Buggy Novi Baby® Travel Go Green Melange

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Buggy Novi Baby® Travel Go Green Melange heeft 

Specificaties Buggy Novi Baby® Travel Go Green Melange

Maximaal aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

8 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

Omschrijving van de Buggy Novi Baby® Travel Go Green Melange

De Buggy Novi Baby® Travel Go Green Melange is niet zomaar een buggy, het is de ultieme metgezel voor elke ouder! Deze buggy is ontworpen met het oog op gemak en functionaliteit. Met zijn compacte opvouwbare ontwerp kan hij eenvoudig worden opgeborgen, zelfs onder de kapstok. Dit betekent dat je nooit meer ruimtegebrek hebt in huis! Maar dat is nog niet alles. Deze veelzijdige buggy kan ook worden gebruikt als een trolley! Hierdoor kun je hem gemakkelijk meenemen waar je ook naartoe gaat. Of het nu een dagje uit is naar het strand, een wandeling in het park of een tripje naar de supermarkt, deze buggy staat altijd voor je klaar. De Buggy Novi Baby® Travel Go Green Melange is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het heeft een prachtige groene melange kleur die opvalt en een modieuze uitstraling geeft. Bovendien is de buggy voorzien van een comfortabele zitting en een verstelbare rugleuning, zodat je kleintje altijd in alle comfort kan zitten of liggen tijdens het wandelen. Kies voor de Buggy Novi Baby® Travel Go Green Melange en maak het leven met je kindje een stuk gemakkelijker en leuker!

Veelgestelde vragen over de Buggy Novi Baby® Travel Go Green Melange

De Buggy Novi Baby® Travel Go Green Melange is breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Buggy Novi Baby® Travel Go Green Melange heeft Massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Buggy Novi Baby® Travel Go Green Melange weegt 8 kg.

De Buggy Novi Baby® Travel Go Green Melange heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Buggy Novi Baby® Travel Go Green Melange is 22 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's