1. buggy
  2. Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte, klein inklapbaar met één hand, in hoogte verstelbare

Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte, klein inklapbaar met één hand, in hoogte verstelbare

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte, klein inklapbaar met één hand, in hoogte verstelbare heeft 

Specificaties Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte, klein inklapbaar met één hand, in hoogte verstelbare

Maximaal aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

10.78 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

54 cm

Omschrijving van de Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte, klein inklapbaar met één hand, in hoogte verstelbare

De Hauck Rapid 4 buggy is een betrouwbare metgezel voor ouders die graag op pad gaan met hun kleintje. Deze kinderwagen is ontworpen met oog voor comfort en gemak. De voorwielen zijn zwenkwielen die moeiteloos 360° kunnen draaien, waardoor manoeuvreren in krappe ruimtes een fluitje van een cent is. Als extra voordeel kunnen de voorwielen ook worden vergrendeld wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld op ruwere terreinen. De Hauck Rapid 4 is niet alleen wendbaar, maar ook geschikt voor dagelijks gebruik. Dankzij de wielen en vering worden schokken op oneffen ondergronden moeiteloos geabsorbeerd, waardoor je kleintje altijd comfortabel zit. Bovendien is de buggy uitgerust met een handige ligstand, waardoor deze al vanaf de geboorte kan worden gebruikt. De rugleuning kan eenvoudig in verschillende standen worden versteld, zodat je kindje altijd in een comfortabele positie ligt of zit. Een ander handig kenmerk van de Hauck Rapid 4 is de mogelijkheid om deze met één hand in te klappen. Dit maakt het opbergen en vervoeren van de buggy een fluitje van een cent, zelfs wanneer je je kleintje op de andere arm hebt. Daarnaast is de zachte handgreep in hoogte verstelbaar tot wel 30 cm, waardoor deze kan worden aangepast aan de lengte van de ouder. Zo kan iedereen comfortabel en moeiteloos met de buggy wandelen.

Veelgestelde vragen over de Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte, klein inklapbaar met één hand, in hoogte verstelbare

De Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte, klein inklapbaar met één hand, in hoogte verstelbare is 54 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte, klein inklapbaar met één hand, in hoogte verstelbare heeft Alle banden zijn massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte, klein inklapbaar met één hand, in hoogte verstelbare weegt 10.78 kg.

De Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte, klein inklapbaar met één hand, in hoogte verstelbare heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte, klein inklapbaar met één hand, in hoogte verstelbare is 25 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's