1. buggy
  2. Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Taupe

Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Taupe

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Taupe heeft 

Specificaties Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Taupe

Maximaal aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

5.19 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

24 cm

Omschrijving van de Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Taupe

De Cabino Buggy Multi is niet zomaar een gewone buggy. Deze lichtgewicht plooibuggy is perfect voor ouders die graag onderweg zijn met hun kleintje. Of je nu een dagje gaat winkelen, een wandeling maakt in het park of op reis gaat, deze buggy zorgt ervoor dat je kindje comfortabel en veilig kan genieten. Met een comfortabele rugleuning kan je kleintje ontspannen zitten of zelfs een dutje doen tijdens het wandelen. De rugleuning kan in meerdere standen worden versteld, zodat je altijd de perfecte positie kunt vinden voor je kindje. Daarnaast is de buggy uitgerust met een 5-punts veiligheidsgordel, zodat je kleintje stevig vastzit en jij met een gerust hart kunt rondlopen. De taupe kleur van de Cabino Buggy Multi geeft een stijlvolle uitstraling en past bij elke outfit. Deze handige buggy is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en kan worden gebruikt tot een maximaal gewicht van 22 kg. Bovendien is de buggy gemakkelijk op te vouwen en neemt hij weinig ruimte in beslag, ideaal voor opbergen of meenemen in de auto of het vliegtuig. Kortom, met de Cabino Buggy Multi ben je altijd klaar voor avontuur en geniet je samen met je kleintje van de vrijheid die de wereld te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over de Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Taupe

De Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Taupe is 24 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Taupe heeft Massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Taupe weegt 5.19 kg.

De Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Taupe heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Taupe is 22 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's