1. buggy
  2. BebeConfort Ingenious Major Black

BebeConfort Ingenious Major Black

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze BebeConfort Ingenious Major Black heeft 

Specificaties BebeConfort Ingenious Major Black

Maximaal aanbevolen gewicht

Type banden

Anti lek banden

Voetensteun

Gewicht

10.7 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

Omschrijving van de BebeConfort Ingenious Major Black

De Bebeconfort Ingenious-stadskinderwagen is een veelzijdige kinderwagen die geschikt is voor kinderen vanaf de geboorte tot 4 jaar oud. Met de mogelijkheid om de kinderwagen in een vlakke ligstand te zetten, kunnen baby's comfortabel dutjes doen terwijl ze onderweg zijn. Naarmate ze groeien, kunnen ze rechtop zitten en genieten van het ritje. De kinderwagen is ontworpen met het gemak van ouders in gedachten. Met de draaibare veiligheidsbeugel kun je je kind moeiteloos in en uit de kinderwagen tillen. Daarnaast biedt de ruime XXL-mand onder de kinderwagen voldoende opbergruimte voor alle dagelijkse benodigdheden. De Bebeconfort Ingenious-stadskinderwagen is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook comfortabel voor zowel ouder als kind. Het heeft een uitschuifbare zonnekap met een zonneklep en een doorzichtig ventilatievenster om je kind te beschermen tegen de zon en tegelijkertijd frisse lucht te laten circuleren. De verstelbare voetensteun en de zitting met ligstand zorgen ervoor dat je kind altijd in een comfortabele positie zit. Bovendien heeft de kinderwagen een 4-wielophanging en lekbestendige wielen, waardoor hij soepel en stabiel rijdt op verschillende ondergronden. De Bebeconfort Ingenious-stadskinderwagen wordt geleverd met een afdekhoes, een veiligheidsbeugel en een handige boodschappenmand. De bek.

Veelgestelde vragen over de BebeConfort Ingenious Major Black

De BebeConfort Ingenious Major Black is breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De BebeConfort Ingenious Major Black heeft Anti lek banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De BebeConfort Ingenious Major Black weegt 10.7 kg.

De BebeConfort Ingenious Major Black heeft en voetensteun: .

Het aanbevolen maximale gewicht van de BebeConfort Ingenious Major Black is . 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's