1. buggy
  2. Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite

Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite heeft 

Specificaties Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite

Maximaal aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Voetensteun

Nee

Gewicht

8.79 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

430 cm

Omschrijving van de Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite

Met de Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite kunnen jij en je familie vanaf het allereerste moment samen naar buiten gaan. Deze nieuwe, compacte en lichte kinderwagen maakt het mogelijk om je nieuwe wereld te verkennen zonder enige belemmering. De compatibiliteit en het gemak van het inklappen van deze buggy zorgen ervoor dat je geen excuses meer hebt om binnen te blijven. De Lara² is superlicht en heeft unieke invouwmogelijkheden die met één hand te bedienen zijn. Met slechts één druk op de duwstang vouwt de kinderwagen zich automatisch in elkaar. Dit maakt het opbergen en meenemen van de buggy een fluitje van een cent. Daarnaast is de Essential Graphite uitvoering van de Lara² voorzien van een stijlvolle grijze kleur die bij elke outfit past. Met de Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite kun je met gemak de wereld verkennen, zonder dat je hoeft te wachten tot je kindje oud genoeg is. Deze kinderwagen biedt comfort, gemak en een stijlvol design, waardoor jij en je kleintje altijd klaar zijn voor avontuur.

Veelgestelde vragen over de Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite

De Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite is 430 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite heeft Alle banden zijn massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite weegt 8.79 kg.

De Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite heeft en voetensteun: Nee.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite is 22 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's