1. buggy
  2. Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Dark Grey

Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Dark Grey

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Dark Grey heeft 

Specificaties Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Dark Grey

Maximaal aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

9800 g

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

63 cm

Omschrijving van de Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Dark Grey

Ontdek de ultieme kinderwagen, de Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen in de prachtige Dark Grey kleur. Deze kinderwagen is speciaal ontworpen om aan al jouw behoeften als ouder te voldoen. Met de Zelia S Trio hoef je je geen zorgen te maken over het aanschaffen van afzonderlijke items, want dit alles-in-één pakket bevat niet alleen een kinderwagen, maar ook een autostoeltje en een luiertas. De Zelia S Trio kinderwagen is ontworpen met het oog op comfort en gemak. De zitting is volledig verstelbaar, zodat je kleintje altijd comfortabel kan zitten of liggen, en de zwenkwielen zorgen voor moeiteloos manoeuvreren, zelfs op oneffen terrein. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een avontuurlijke tocht maakt in de natuur, deze kinderwagen is altijd klaar voor elk avontuur. Met het meegeleverde autostoeltje kun je gemakkelijk van de kinderwagen naar de auto overstappen, zonder je kleintje wakker te maken. Het autostoeltje voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en biedt optimale bescherming voor je baby tijdens het reizen. De ruime luiertas is perfect voor het opbergen van alle benodigdheden voor onderweg, zoals luiers, flesjes en speelgoed. Met de Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen kun je met vertrouwen genieten van je tijd met je kleintje, terwijl je ook stijlvol.

Veelgestelde vragen over de Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Dark Grey

De Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Dark Grey is 63 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Dark Grey heeft Alle banden zijn massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Dark Grey weegt 9800 g.

De Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Dark Grey heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Dark Grey is 22 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's