1. buggy
  2. Kikkaboo Selina Wandelwagen 3-in-1 Kinderwagen Buggy Autozitje Licht Beige

Kikkaboo Selina Wandelwagen 3-in-1 Kinderwagen Buggy Autozitje Licht Beige

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Kikkaboo Selina Wandelwagen 3-in-1 Kinderwagen Buggy Autozitje Licht Beige heeft 

Specificaties Kikkaboo Selina Wandelwagen 3-in-1 Kinderwagen Buggy Autozitje Licht Beige

Maximaal aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

17.30 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

52 cm

Omschrijving van de Kikkaboo Selina Wandelwagen 3-in-1 Kinderwagen Buggy Autozitje Licht Beige

Kikkaboo - Darling Wandelwagen 3-in-1 - Kinderwagen / Buggy / Autozitje Laat je kleintje de wereld ontdekken in ultiem comfort en stijl met de Kikkaboo Darling 3-in-1 Wandelwagen. Dit innovatieve systeem is speciaal ontworpen om mee te groeien met je kindje en biedt een kinderwagen, buggy en autozitje in één prachtig pakket. Vanaf de geboorte tot 15 kg is deze wandelwagen geschikt, waardoor het perfect is voor langdurig gebruik. De luxueuze en lichtgewicht aluminium frame zorgt voor een sterke en gemakkelijke manoeuvreerbaarheid. Het inklapsysteem is snel en eenvoudig, waardoor reizen een fluitje van een cent is. Of je nu je kindje in de gaten wilt houden of wilt laten genieten van de wereld om hen heen, de zitting kan zowel achterwaarts als voorwaarts gericht worden geplaatst. De verstelbare duwgreep biedt maximaal comfort en controle, met 10 verschillende posities om uit te kiezen. De zachte leren handgreep zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor een comfortabele grip. De wandelwagen is voorzien van een ontkoppelbare luifel en mesh-raam, waardoor je kindje beschermd wordt tegen zowel de zon als insecten, terwijl er ook ventilatie mogelijk is. Daarnaast is er een ruime opbergmand aanwezig om al je essentiële benodigdheden mee te nemen. De 360 graden roterende voorwi.

Veelgestelde vragen over de Kikkaboo Selina Wandelwagen 3-in-1 Kinderwagen Buggy Autozitje Licht Beige

De Kikkaboo Selina Wandelwagen 3-in-1 Kinderwagen Buggy Autozitje Licht Beige is 52 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Kikkaboo Selina Wandelwagen 3-in-1 Kinderwagen Buggy Autozitje Licht Beige heeft Alle banden zijn massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Kikkaboo Selina Wandelwagen 3-in-1 Kinderwagen Buggy Autozitje Licht Beige weegt 17.30 kg.

De Kikkaboo Selina Wandelwagen 3-in-1 Kinderwagen Buggy Autozitje Licht Beige heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Kikkaboo Selina Wandelwagen 3-in-1 Kinderwagen Buggy Autozitje Licht Beige is 22 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's