1. buggy
  2. Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg

Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg heeft 

Specificaties Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg

Maximaal aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Voetensteun

Ja

Gewicht

21300 g

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

60 cm

Omschrijving van de Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg

Amber is de perfecte metgezel voor jou en je kleintje! Deze veelzijdige kinderwagen biedt niet alleen comfort en veiligheid, maar ook een stijlvolle uitstraling. Met de Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg krijg je alles wat je nodig hebt voor een complete reiservaring. Een van de unieke kenmerken van Amber is de mogelijkheid om de stoel zowel naar voren als naar achteren te monteren. Dit betekent dat je je kindje altijd in de gaten kunt houden, of ze nu de wereld willen verkennen of behoefte hebben aan wat extra geborgenheid. Met een eenvoudige aanpassing kun je de stoel in de gewenste positie plaatsen, zodat je kleintje altijd comfortabel en veilig zit. Maar dat is niet alles! Deze set wordt geleverd met een autostoel die geschikt is voor kinderen van 0-22 kg. Dit betekent dat je de kinderwagen ook kunt gebruiken als autostoel, waardoor je nog meer flexibiliteit hebt tijdens je reizen. Met de Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg ben je altijd goed voorbereid op elke situatie. Met zijn moderne design en hoogwaardige materialen is Amber niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. De verstelbare duwstang zorgt ervoor dat zowel jij als je partner comfortabel kunnen wandelen, ongeacht jullie lengte. Bovendien is de kinderwagen uitgerust met een ruime opbergmand waarin je al je babybenodig.

Veelgestelde vragen over de Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg

De Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg is 60 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg heeft Alle banden zijn luchtbanden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg weegt 21300 g.

De Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Lionelo Amber 3in1 Kinderwagen XXL SET incl. autostoel 0-22kg is 22 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's