1. buggy
  2. Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block

Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block heeft 

Specificaties Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block

Maximaal aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Voetensteun

Nee

Gewicht

4680 g

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

23 cm

Omschrijving van de Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block

De Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block is de ultieme metgezel voor avontuurlijke ouders en hun kleintjes. Deze lichtgewicht buggy is speciaal ontworpen voor reizen en biedt ultiem gemak en comfort. Met zijn compacte formaat en lichtgewicht constructie kan deze buggy gemakkelijk worden meegenomen, waar je ook naartoe gaat. De Peps buggy is niet alleen praktisch, maar ook zeer wendbaar. Dankzij de vering op de voorwielen geniet je kleintje van een soepele en comfortabele rit, zelfs op oneffen terrein. Of het nu gaat om een wandeling in het park, een dagje winkelen of een vakantie, met de Peps buggy wordt het een waar plezier voor je peuter om onderweg te zijn. De Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block biedt niet alleen functionaliteit, maar ook stijl. De mooie zonnekap met Shadow Block patroon voegt een vleugje elegantie toe aan de buggy. Daarnaast is de zonnekap ook verstelbaar, zodat je kleintje altijd goed beschermd is tegen de zonnestralen. Met de Peps buggy geniet je van het beste van beide werelden: gemak en stijl.

Veelgestelde vragen over de Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block

De Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block is 23 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block heeft Alle banden zijn massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block weegt 4680 g.

De Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block heeft en voetensteun: Nee.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block is 15 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's