1. buggy
  2. Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone

Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone heeft 

Specificaties Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone

Maximaal aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

6 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

56.50 cm

Omschrijving van de Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone

De Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, in de kleur Caviar Stone, is de perfecte reisgenoot voor ouders die vaak onderweg zijn. Met zijn snelle en behendige karakter is deze buggy ideaal voor het reizen met het openbaar vervoer, zoals bussen of treinen. Dankzij de innovatieve opvouwtechniek kan je de Citi Neo II snel en gemakkelijk met slechts één hand inklappen. Dit betekent dat je altijd een hand vrij hebt voor je kleintje, terwijl je de buggy moeiteloos opbergt. Bovendien is de buggy erg compact opgevouwen, waardoor hij gemakkelijk gedragen kan worden en zelfs in de kofferbak van de auto past. Deze veelzijdige buggy is niet alleen praktisch, maar ook ruimtelijk. Hij beschikt over een grote boodschappenmand waarin je niet alleen je boodschappen kunt meenemen, maar ook voldoende ruimte hebt voor de benodigdheden van je baby en speelgoed. Zo hoef je geen extra tas mee te sjouwen en heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Daarnaast biedt de Hauck Citi Neo II buggy ook comfort voor je kindje, dankzij de verstelbare rugleuning en de zachte bekleding. De buggy is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot een gewicht van 15 kg. Kortom, met de Hauck Citi Neo II buggy geniet je van zorgeloze uitstapjes en ben je altijd klaar voor avontuur!

Veelgestelde vragen over de Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone

De Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone is 56.50 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone heeft Alle banden zijn massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone weegt 6 kg.

De Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Hauck Citi Neo II buggy, compact inklapbaar, Caviar Stone is 25 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's