1. buggy
  2. Deryan Luxe Elena Dubbele buggy- duo buggy tandem buggy Compact en lichtgewicht

Deryan Luxe Elena Dubbele buggy- duo buggy tandem buggy Compact en lichtgewicht

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Deryan Luxe Elena Dubbele buggy- duo buggy tandem buggy Compact en lichtgewicht heeft 

Specificaties Deryan Luxe Elena Dubbele buggy- duo buggy tandem buggy Compact en lichtgewicht

Maximaal aanbevolen gewicht

30 kg

Type banden

Massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

14 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

57 cm

Omschrijving van de Deryan Luxe Elena Dubbele buggy- duo buggy tandem buggy Compact en lichtgewicht

De DERYAN Luxe Elena Dubbele buggy is de perfecte oplossing voor ouders die op pad willen gaan met twee kinderen. Deze tandem buggy is ontworpen met het oog op comfort en gemak, zodat jij en je kinderen volop kunnen genieten van jullie avonturen! De DERYAN Elena is niet zomaar een dubbele buggy, het is een luxueuze en veelzijdige optie. Met zijn compacte formaat en lichtgewicht ontwerp is deze buggy eenvoudig te manoeuvreren en op te bergen. Of je nu een wandeling maakt in het park of een dagje uit gaat, deze buggy zal je niet teleurstellen. De Elena is uitgerust met allerlei handige functies om het leven van ouders gemakkelijker te maken. Denk aan verstelbare zitjes, zodat beide kinderen comfortabel kunnen zitten of liggen. Daarnaast heeft de buggy een ruime opbergmand waarin je al je spullen gemakkelijk kunt meenemen. De zonnekappen bieden bescherming tegen de zon en regen, zodat je kinderen altijd comfortabel en droog blijven. Met de DERYAN Luxe Elena Dubbele buggy hoef je je geen zorgen te maken over het meenemen van twee kinderen. Deze tandem buggy biedt comfort, gemak en stijl, waardoor jij en je kinderen volop kunnen genieten van jullie avonturen onderweg!

Veelgestelde vragen over de Deryan Luxe Elena Dubbele buggy- duo buggy tandem buggy Compact en lichtgewicht

De Deryan Luxe Elena Dubbele buggy- duo buggy tandem buggy Compact en lichtgewicht is 57 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Deryan Luxe Elena Dubbele buggy- duo buggy tandem buggy Compact en lichtgewicht heeft Massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Deryan Luxe Elena Dubbele buggy- duo buggy tandem buggy Compact en lichtgewicht weegt 14 kg.

De Deryan Luxe Elena Dubbele buggy- duo buggy tandem buggy Compact en lichtgewicht heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Deryan Luxe Elena Dubbele buggy- duo buggy tandem buggy Compact en lichtgewicht is 30 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's