1. buggy
  2. Lionelo Emma Plus Buggy lichte 5-punts gordel Kinderwagen tot 15kg

Lionelo Emma Plus Buggy lichte 5-punts gordel Kinderwagen tot 15kg

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Lionelo Emma Plus Buggy lichte 5-punts gordel Kinderwagen tot 15kg heeft 

Specificaties Lionelo Emma Plus Buggy lichte 5-punts gordel Kinderwagen tot 15kg

Maximaal aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

9 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

51 cm

Omschrijving van de Lionelo Emma Plus Buggy lichte 5-punts gordel Kinderwagen tot 15kg

De Lionelo Emma Plus Buggy is een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een lichte en veilige kinderwagen. Met zijn stevige constructie en 5-punts gordel zorgt deze buggy voor maximale veiligheid voor uw kind. Het is geschikt voor kinderen tot 15kg, waardoor het perfect is voor zowel baby's als peuters. Deze kinderwagen is niet alleen veilig, maar ook van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Het heeft het prestigieuze SGS-certificaat ontvangen, wat bevestigt dat het voldoet aan de strenge normen voor veiligheid en kwaliteit. Bovendien voldoet het ook aan de EN 1888:2012 richtlijnen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat het aan alle wettelijke eisen voldoet. Naast zijn veiligheidskenmerken biedt de Lionelo Emma Plus Buggy ook veel comfort voor zowel ouder als kind. De verstelbare rugleuning en voetensteun zorgen ervoor dat uw kind altijd in de meest comfortabele positie kan zitten of liggen. De buggy heeft ook een ruime opbergmand waarin u al uw benodigdheden kunt meenemen tijdens uw uitstapjes. Met zijn moderne design en praktische functies is de Lionelo Emma Plus Buggy de ideale metgezel voor het verkennen van de wereld met uw kleintje. Investeer in de veiligheid en het comfort van uw kind met deze geweldige kinderwagen.

Veelgestelde vragen over de Lionelo Emma Plus Buggy lichte 5-punts gordel Kinderwagen tot 15kg

De Lionelo Emma Plus Buggy lichte 5-punts gordel Kinderwagen tot 15kg is 51 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Lionelo Emma Plus Buggy lichte 5-punts gordel Kinderwagen tot 15kg heeft Massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Lionelo Emma Plus Buggy lichte 5-punts gordel Kinderwagen tot 15kg weegt 9 kg.

De Lionelo Emma Plus Buggy lichte 5-punts gordel Kinderwagen tot 15kg heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Lionelo Emma Plus Buggy lichte 5-punts gordel Kinderwagen tot 15kg is 15 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's