1. buggy
  2. Moby-System, Kinderwagen, Superlicht en Klein, tot 15 kg, Verstelbare Rugleuning, Dubbele zwenkbare Schuimrubberen

Moby-System, Kinderwagen, Superlicht en Klein, tot 15 kg, Verstelbare Rugleuning, Dubbele zwenkbare Schuimrubberen

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Moby-System, Kinderwagen, Superlicht en Klein, tot 15 kg, Verstelbare Rugleuning, Dubbele zwenkbare Schuimrubberen heeft 

Specificaties Moby-System, Kinderwagen, Superlicht en Klein, tot 15 kg, Verstelbare Rugleuning, Dubbele zwenkbare Schuimrubberen

Maximaal aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

5.50 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

62 cm

Omschrijving van de Moby-System, Kinderwagen, Superlicht en Klein, tot 15 kg, Verstelbare Rugleuning, Dubbele zwenkbare Schuimrubberen

De Moby-System kinderwagen is de perfecte metgezel voor ouders die op zoek zijn naar een superlichte en compacte kinderwagen. Met een gewicht van slechts enkele kilo's en een compact formaat, is het gemakkelijk te manoeuvreren en op te bergen, waardoor het ideaal is voor drukke stadsstraten en kleine ruimtes. De verstelbare rugleuning zorgt ervoor dat je kleintje altijd comfortabel zit, of ze nu dutjes doen of nieuwsgierig de wereld om hen heen willen ontdekken. Daarnaast heeft de Moby-System kinderwagen dubbele zwenkbare schuimrubberen wielen, waardoor het soepel en moeiteloos over verschillende ondergronden rijdt. Of je nu een boodschap wilt doen of een ontspannen wandeling wilt maken, deze kinderwagen biedt de perfecte balans tussen comfort en functionaliteit. Met een draagvermogen tot 15 kg groeit de Moby-System kinderwagen mee met je kleintje, waardoor je er jarenlang plezier van hebt. De hoogwaardige materialen en stevige constructie zorgen ervoor dat deze kinderwagen niet alleen duurzaam is, maar ook veiligheid en stabiliteit biedt. Ontdek nu zelf de Moby-System kinderwagen en geniet van het ultieme comfort en gemak voor zowel ouder als kind!

Veelgestelde vragen over de Moby-System, Kinderwagen, Superlicht en Klein, tot 15 kg, Verstelbare Rugleuning, Dubbele zwenkbare Schuimrubberen

De Moby-System, Kinderwagen, Superlicht en Klein, tot 15 kg, Verstelbare Rugleuning, Dubbele zwenkbare Schuimrubberen is 62 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Moby-System, Kinderwagen, Superlicht en Klein, tot 15 kg, Verstelbare Rugleuning, Dubbele zwenkbare Schuimrubberen heeft . Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Moby-System, Kinderwagen, Superlicht en Klein, tot 15 kg, Verstelbare Rugleuning, Dubbele zwenkbare Schuimrubberen weegt 5.50 kg.

De Moby-System, Kinderwagen, Superlicht en Klein, tot 15 kg, Verstelbare Rugleuning, Dubbele zwenkbare Schuimrubberen heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Moby-System, Kinderwagen, Superlicht en Klein, tot 15 kg, Verstelbare Rugleuning, Dubbele zwenkbare Schuimrubberen is 15 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's