1. buggy
  2. hauck Rapid 4D Air Kinderwagen, Luchtwielen en Rubberbanden

hauck Rapid 4D Air Kinderwagen, Luchtwielen en Rubberbanden

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze hauck Rapid 4D Air Kinderwagen, Luchtwielen en Rubberbanden heeft 

Specificaties hauck Rapid 4D Air Kinderwagen, Luchtwielen en Rubberbanden

Maximaal aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Massieve banden voor, luchtbanden achter

Voetensteun

Ja

Gewicht

12.70 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

57 cm

Omschrijving van de hauck Rapid 4D Air Kinderwagen, Luchtwielen en Rubberbanden

"NIEUW MODEL KINDERWAGEN MET LUCHTWIELEN EN RUBBERBANDEN! Maak kennis met de hauck Rapid 4D Air kinderwagen, de perfecte metgezel voor zowel stad als land. Met zijn oogstrelende design en moderne, golvende lijnen, is deze buggy een ware blikvanger. Of je nu door de stad wandelt of in de natuur avonturen beleeft, de grote all-terrain wielen met luchtvulling zorgen voor een soepele en stille rit, terwijl ze moeiteloos oneffenheden opvangen. Dankzij de 360° zwenkbare voorwielen kun je gemakkelijk van richting veranderen. Als je eropuit trekt in de natuur, kun je ze eenvoudig vastzetten voor meer stabiliteit. Het 'Press & Pull'-systeem met gewatteerde draaglus maakt het mogelijk om de buggy met één hand snel en compact in te klappen. Hierdoor kun je hem gemakkelijk meenemen in de bus en neemt hij weinig ruimte in beslag. Bovendien houd je altijd een hand vrij voor je kind. De Rapid 4D Air valt niet alleen op door zijn exclusieve uitstraling, maar ook door de hoogwaardige materialen en premium functies. De kap met 3 zones biedt 50+ UV-bescherming en de ruime zitting zorgt voor optimaal comfort. De rugleuning is traploos verstelbaar tot een vlakke ligstand, zodat je kindje altijd comfortabel kan rusten. Daarnaast is de duwbeugel in hoogte verstelbaar en voorzien van een handige beker.

Veelgestelde vragen over de hauck Rapid 4D Air Kinderwagen, Luchtwielen en Rubberbanden

De hauck Rapid 4D Air Kinderwagen, Luchtwielen en Rubberbanden is 57 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De hauck Rapid 4D Air Kinderwagen, Luchtwielen en Rubberbanden heeft Massieve banden voor, luchtbanden achter. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De hauck Rapid 4D Air Kinderwagen, Luchtwielen en Rubberbanden weegt 12.70 kg.

De hauck Rapid 4D Air Kinderwagen, Luchtwielen en Rubberbanden heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de hauck Rapid 4D Air Kinderwagen, Luchtwielen en Rubberbanden is 22 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's