1. buggy
  2. Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg Lichtgewicht Compact voor het vliegtuig

Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg Lichtgewicht Compact voor het vliegtuig

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg Lichtgewicht Compact voor het vliegtuig heeft 

Specificaties Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg Lichtgewicht Compact voor het vliegtuig

Maximaal aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

8.20 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

47 cm

Omschrijving van de Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg Lichtgewicht Compact voor het vliegtuig

Ontwerp & Duurzaamheid: Met zijn stijlvolle design en duurzaamheid is de Cabino Buggy Compact V2 Zwart de ideale metgezel voor jou en je kindje. Deze plooibuggy combineert functionaliteit met een eigentijdse uitstraling, waardoor je er niet alleen modieus uitziet tijdens je wandelingen, maar ook kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en stevigheid van het ontwerp. De zwarte kleur geeft de buggy een moderne en tijdloze uitstraling. Lichtgewicht en Compact: Deze plooibuggy is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Met zijn lichte gewicht kun je de buggy moeiteloos meenemen waar je ook naartoe gaat. Of je nu een dagje gaat winkelen of op reis gaat, deze buggy biedt je de ultieme mobiliteit en flexibiliteit. Bovendien is de Cabino Buggy Compact V2 geschikt voor het vliegtuig, waardoor je zonder problemen kunt reizen en genieten van je vakantie met je kleintje. Veilig en Comfortabel: Naast zijn trendy uiterlijk en draagbaarheid, is de Cabino Buggy Compact V2 ook ontworpen met het comfort en de veiligheid van je kindje in gedachten. De buggy is uitgerust met een 5-punts veiligheidsgordel en een stevige voetensteun, zodat je kindje veilig en comfortabel kan zitten tijdens de wandelingen. Daarnaast heeft de buggy een verstelbare rugleuning, zodat je de zitpositie kunt aanpassen aan de behoeften van je kindje. Kortom, met de Cabino Buggy Compact.

Veelgestelde vragen over de Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg Lichtgewicht Compact voor het vliegtuig

De Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg Lichtgewicht Compact voor het vliegtuig is 47 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg Lichtgewicht Compact voor het vliegtuig heeft Alle banden zijn massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg Lichtgewicht Compact voor het vliegtuig weegt 8.20 kg.

De Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg Lichtgewicht Compact voor het vliegtuig heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Cabino Buggy Compact V2 Plooibuggy tot 22 kg Lichtgewicht Compact voor het vliegtuig is 22 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's