1. buggy
  2. Hauck Duett 2 duo buggy, vanaf geboorte

Hauck Duett 2 duo buggy, vanaf geboorte

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Hauck Duett 2 duo buggy, vanaf geboorte heeft 

Specificaties Hauck Duett 2 duo buggy, vanaf geboorte

Maximaal aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

18.26 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

66 cm

Omschrijving van de Hauck Duett 2 duo buggy, vanaf geboorte

De Hauck Duett 2 is niet zomaar een duo kinderwagen, het is een slimme en veelzijdige oplossing voor ouders met kinderen van verschillende leeftijden. Met deze kinderwagen heb je alle flexibiliteit en mobiliteit die je nodig hebt, zonder in te leveren op comfort en gemak. De Duett 2 biedt een unieke functie: de reiswieg kan eenvoudig worden omgebouwd tot een wandelwageninzet. Dit betekent dat je niet langer aparte kinderwagens nodig hebt voor je baby en peuter. Met slechts een paar eenvoudige aanpassingen, transformeer je de Duett 2 naar de behoeften van je kinderen. En als je kindje al wat ouder is en niet langer in een reiswieg hoeft te liggen, kan deze eenvoudig worden verwijderd en vervangen door een tweede inzet. Maar de Duett 2 biedt meer dan alleen flexibiliteit. Het is ook een zeer praktische kinderwagen. Dankzij de grote opbergmand onder de zitting heb je voldoende ruimte voor al je benodigdheden, zoals luiers, snacks en speelgoed. Bovendien is de Duett 2 voorzien van een verstelbare rugleuning en voetensteun, zodat je kindje altijd comfortabel kan zitten of liggen. En met de zwenkwielen aan de voorkant is deze kinderwagen ook nog eens zeer wendbaar en makkelijk te manoeuvreren. Kortom, de Hauck Duett 2 is de ideale kinderwagen voor ouders die op zoek zijn naar flexibiliteit,.

Veelgestelde vragen over de Hauck Duett 2 duo buggy, vanaf geboorte

De Hauck Duett 2 duo buggy, vanaf geboorte is 66 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Hauck Duett 2 duo buggy, vanaf geboorte heeft Alle banden zijn massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Hauck Duett 2 duo buggy, vanaf geboorte weegt 18.26 kg.

De Hauck Duett 2 duo buggy, vanaf geboorte heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Hauck Duett 2 duo buggy, vanaf geboorte is 15 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's