1. buggy
  2. Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud

Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud heeft 

Specificaties Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud

Maximaal aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

0.02 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

50 cm

Omschrijving van de Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud

Met de Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud, wordt het vervoeren van jouw kostbaarste bezit een echt luxe ervaring. Deze kinderwagen is ontworpen met comfort, stijl en functionaliteit in gedachten, waardoor je jouw baby veilig en beschermd kunt vervoeren, terwijl je er ook nog eens fantastisch uitziet. Deze veelzijdige kinderwagen is geschikt voor baby's van 0-3 jaar oud en biedt een combinatie van een buggy, kinderwagenstoel en wieg in één. Met de handige 3-in-1 functie kun je gemakkelijk wisselen tussen de verschillende modi, afhankelijk van de behoeften en leeftijd van je kind. Of je nu een ontspannen wandeling wilt maken met de buggy, je kind wilt laten rusten in de wieg of ze wilt laten zitten in de comfortabele kinderwagenstoel, deze Hoobi® kinderwagen biedt alles wat je nodig hebt. Deze kinderwagen is niet alleen functioneel, maar ook van hoge kwaliteit. Gemaakt met duurzame materialen en afgewerkt in een prachtige gouden kleur, zal deze kinderwagen zeker de aandacht trekken waar je ook gaat. Het stevige frame zorgt voor stabiliteit en veiligheid, terwijl de zachte bekleding en het ergonomische ontwerp zorgen voor maximaal comfort voor je kleintje. Daarnaast is de kinderwagen uitgerust met handige functies zoals een verstelbare duwstang, grote op.

Veelgestelde vragen over de Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud

De Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud is 50 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud heeft Alle banden zijn massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud weegt 0.02 kg.

De Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud is 25 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's