1. buggy
  2. Luxe multi-functionele 3 in 1 kinderwagen Kwalitatieve buggy Opklapbare wandelwagen Khaki

Luxe multi-functionele 3 in 1 kinderwagen Kwalitatieve buggy Opklapbare wandelwagen Khaki

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Luxe multi-functionele 3 in 1 kinderwagen Kwalitatieve buggy Opklapbare wandelwagen Khaki heeft 

Specificaties Luxe multi-functionele 3 in 1 kinderwagen Kwalitatieve buggy Opklapbare wandelwagen Khaki

Maximaal aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

10 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

71 cm

Omschrijving van de Luxe multi-functionele 3 in 1 kinderwagen Kwalitatieve buggy Opklapbare wandelwagen Khaki

Deze luxe multi-functionele 3-in-1 kinderwagen van Lapiox is precies wat je nodig hebt voor jouw kleintje! Met zijn kwalitatieve buggy-functie en opklapbare wandelwagen, biedt deze kinderwagen het beste van beide werelden. De Lapiox kinderwagen is ontworpen met het oog op comfort en gemak voor zowel ouder als kind. Met de doorlopende duwbeugel van de kinderwagen kun je moeiteloos en met slechts één hand de wagen besturen. Dit zorgt voor een moeiteloze en soepele wandeling, zelfs op oneffen terrein. De kinderwagen is geschikt voor kinderen van 0 tot 3 jaar, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. Wat deze kinderwagen echt bijzonder maakt, is dat hij compleet geleverd wordt met een wieg en autostoel. Dit betekent dat je de kinderwagen kunt aanpassen aan de behoeften van je kind, of het nu gaat om een ontspannen dutje tijdens een wandeling of een veilige autorit. De Lapiox kinderwagen is verkrijgbaar in een stijlvolle khaki kleur, waardoor je altijd in stijl op pad kunt met je kleintje. Kies voor comfort, kwaliteit en veelzijdigheid met deze geweldige 3-in-1 kinderwagen van Lapiox!

Veelgestelde vragen over de Luxe multi-functionele 3 in 1 kinderwagen Kwalitatieve buggy Opklapbare wandelwagen Khaki

De Luxe multi-functionele 3 in 1 kinderwagen Kwalitatieve buggy Opklapbare wandelwagen Khaki is 71 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Luxe multi-functionele 3 in 1 kinderwagen Kwalitatieve buggy Opklapbare wandelwagen Khaki heeft Alle banden zijn massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Luxe multi-functionele 3 in 1 kinderwagen Kwalitatieve buggy Opklapbare wandelwagen Khaki weegt 10 kg.

De Luxe multi-functionele 3 in 1 kinderwagen Kwalitatieve buggy Opklapbare wandelwagen Khaki heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Luxe multi-functionele 3 in 1 kinderwagen Kwalitatieve buggy Opklapbare wandelwagen Khaki is 25 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's