1. buggy
  2. Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Graphite (zwart frame + leer)

Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Graphite (zwart frame + leer)

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Graphite (zwart frame + leer) heeft 

Specificaties Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Graphite (zwart frame + leer)

Maximaal aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

12.80 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

62 cm

Omschrijving van de Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Graphite (zwart frame + leer)

Maxi-Cosi Zelia³ is een revolutionaire kinderwagen die is ontworpen voor ouders die op zoek zijn naar ultiem gemak en comfort. Deze 2-in-1-kinderwagen heeft een reiswieg die kan worden omgevormd tot een comfortabele stoel, waardoor je geen enkele aanpassing hoeft te doen. Bovendien kan elk Maxi-Cosi-babyautostoeltje eenvoudig worden bevestigd aan het reissysteem van de Zelia³. De Zelia³ is speciaal ontworpen voor gebruik in de stad. De schokabsorberende vierwielophanging en de anti-lekwielen zorgen ervoor dat je moeiteloos kunt manoeuvreren, zelfs op oneffen straten en trottoirs. Hierdoor geniet je baby altijd van een soepele en comfortabele rit. Het zitje van de Zelia³ is omkeerbaar, wat betekent dat je je kind snel en gemakkelijk kunt laten wisselen tussen naar jou gericht en naar de straat gericht. Zo kan je kindje comfortabel genieten van alles wat de stad te bieden heeft. De Maxi-Cosi Zelia³ is niet alleen praktisch, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Hij is eenvoudig in te klappen en te dragen, waardoor hij perfect is voor ouders die regelmatig onderweg zijn. Met een gewicht van slechts 11 kg is de Zelia³ ook nog eens zeer licht. Daarnaast biedt de Zelia³ luxueus comfort voor je baby, ongeacht de leeftijd. De ruime reiswieg is voorzien van een echte matras voor extra comfort voor pasgebore.

Veelgestelde vragen over de Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Graphite (zwart frame + leer)

De Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Graphite (zwart frame + leer) is 62 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Graphite (zwart frame + leer) heeft Alle banden zijn massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Graphite (zwart frame + leer) weegt 12.80 kg.

De Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Graphite (zwart frame + leer) heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Graphite (zwart frame + leer) is 22 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's