1. buggy
  2. Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy Premium budget stroller met MagicFold™ technologie 2023 model Lichte, verstelbare

Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy Premium budget stroller met MagicFold™ technologie 2023 model Lichte, verstelbare

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy Premium budget stroller met MagicFold™ technologie 2023 model Lichte, verstelbare heeft 

Specificaties Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy Premium budget stroller met MagicFold™ technologie 2023 model Lichte, verstelbare

Maximaal aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

8.92 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

48 cm

Omschrijving van de Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy Premium budget stroller met MagicFold™ technologie 2023 model Lichte, verstelbare

De Hamilton by Yoop S1 Plus is een premium buggy met de nieuwste MagicFold™ technologie. Deze 2023 editie biedt een lichte en verstelbare ervaring voor zowel ouder als kind. Met zijn comfortabele ontwerp is deze buggy perfect voor lange reizen en avontuurlijke uitstapjes. De Hamilton by Yoop S1 Plus is ontworpen met het oog op comfort en gemak. Het zachte zitje zorgt ervoor dat je kindje comfortabel kan zitten en ontspannen tijdens het verkennen van de wereld om zich heen. De verstelbare rugleuning en voetensteun bieden extra ondersteuning en kunnen worden aangepast aan de behoeften van je kind. Veiligheid is prioriteit bij de Hamilton by Yoop S1 Plus. Het stevige frame en de stabiele constructie zorgen voor een veilige rit, terwijl de 5-punts veiligheidsgordel ervoor zorgt dat je kind altijd goed vastzit. Bovendien is de buggy voorzien van een handrem en vergrendelbare wielen, waardoor je de buggy eenvoudig kunt stoppen en veilig kunt parkeren. Met de MagicFold™ technologie is het inklappen van de buggy een fluitje van een cent. Met slechts één handbeweging vouwt de Hamilton by Yoop S1 Plus zich moeiteloos op tot een compact formaat, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is in de auto, in een kast of zelfs in een vliegtuig. Deze innovatieve functie bespaart kostbare tijd en energie, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van je reis. Kortom, de Hamilton by Yoop S1 Plus is.

Veelgestelde vragen over de Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy Premium budget stroller met MagicFold™ technologie 2023 model Lichte, verstelbare

De Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy Premium budget stroller met MagicFold™ technologie 2023 model Lichte, verstelbare is 48 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy Premium budget stroller met MagicFold™ technologie 2023 model Lichte, verstelbare heeft Alle banden zijn massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy Premium budget stroller met MagicFold™ technologie 2023 model Lichte, verstelbare weegt 8.92 kg.

De Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy Premium budget stroller met MagicFold™ technologie 2023 model Lichte, verstelbare heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy Premium budget stroller met MagicFold™ technologie 2023 model Lichte, verstelbare is 15 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's