1. buggy
  2. KIDUKU- 3 in 1 combi-kinderwagen- beige/goud- buggy incl. autostoeltje-regenhoes- inklapbaar

KIDUKU- 3 in 1 combi-kinderwagen- beige/goud- buggy incl. autostoeltje-regenhoes- inklapbaar

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze KIDUKU- 3 in 1 combi-kinderwagen- beige/goud- buggy incl. autostoeltje-regenhoes- inklapbaar heeft 

Specificaties KIDUKU- 3 in 1 combi-kinderwagen- beige/goud- buggy incl. autostoeltje-regenhoes- inklapbaar

Maximaal aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

14.5 g

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

65 cm

Omschrijving van de KIDUKU- 3 in 1 combi-kinderwagen- beige/goud- buggy incl. autostoeltje-regenhoes- inklapbaar

Deze combi-kinderwagen in een elegante beige/gouden kleur is een absolute must-have voor jonge ouders. Met zijn veelzijdige functies biedt de KIDUKU® 3 in 1 kinderwagen het beste comfort en gemak voor zowel ouder als kind. Deze kinderwagen is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en duurzaam. Het is ontworpen met oog voor detail en ergonomie, waardoor het een uitstekende keuze is voor dagelijkse wandelingen en reizen met je kleintje. De buggy is inklapbaar, wat betekent dat je hem eenvoudig kunt opbergen of meenemen in de auto. Wat deze kinderwagen echt bijzonder maakt, is dat het wordt geleverd met een autostoeltje en een regenhoes. Het autostoeltje is perfect voor autoritten met je baby, terwijl de regenhoes je kindje beschermt tegen de elementen tijdens onverwachte regenbuien. Met deze 3 in 1 kinderwagen ben je altijd goed voorbereid, of het nu mooi weer is of niet. Met de KIDUKU® 3 in 1 combi-kinderwagen in beige/goud heb je alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en zorgeloze wandeling met je kindje. Investeer in deze hoogwaardige kinderwagen en geniet van de vele voordelen die het biedt. Maak je geen zorgen over het comfort van je kindje, want deze kinderwagen zorgt ervoor dat je kleintje altijd in stijl en comfort reist.

Veelgestelde vragen over de KIDUKU- 3 in 1 combi-kinderwagen- beige/goud- buggy incl. autostoeltje-regenhoes- inklapbaar

De KIDUKU- 3 in 1 combi-kinderwagen- beige/goud- buggy incl. autostoeltje-regenhoes- inklapbaar is 65 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De KIDUKU- 3 in 1 combi-kinderwagen- beige/goud- buggy incl. autostoeltje-regenhoes- inklapbaar heeft Alle banden zijn massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De KIDUKU- 3 in 1 combi-kinderwagen- beige/goud- buggy incl. autostoeltje-regenhoes- inklapbaar weegt 14.5 g.

De KIDUKU- 3 in 1 combi-kinderwagen- beige/goud- buggy incl. autostoeltje-regenhoes- inklapbaar heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de KIDUKU- 3 in 1 combi-kinderwagen- beige/goud- buggy incl. autostoeltje-regenhoes- inklapbaar is 15 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's