1. buggy
  2. Prénatal Plus Buggy Buggy Inklapbaar en Verstelbaar Met Boodschappenmand Plooibuggy

Prénatal Plus Buggy Buggy Inklapbaar en Verstelbaar Met Boodschappenmand Plooibuggy

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Prénatal Plus Buggy Buggy Inklapbaar en Verstelbaar Met Boodschappenmand Plooibuggy heeft 

Specificaties Prénatal Plus Buggy Buggy Inklapbaar en Verstelbaar Met Boodschappenmand Plooibuggy

Maximaal aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Anti lek banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

7.80 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

33 cm

Omschrijving van de Prénatal Plus Buggy Buggy Inklapbaar en Verstelbaar Met Boodschappenmand Plooibuggy

De Prénatal Plus Buggy is niet alleen stijlvol, maar ook uiterst praktisch. Met een eenvoudig inklapmechanisme kan deze buggy moeiteloos worden opgevouwen en opgeborgen, waardoor hij perfect is voor onderweg en gemakkelijk kan worden meegenomen in de auto of in het openbaar vervoer. De verstelbare rugleuning van de buggy biedt ultiem comfort voor je kleintje. Met maar liefst 5 verschillende standen kan de rugleuning worden aangepast aan de behoeften van je kind, of het nu tijd is voor een dutje of om de wereld om zich heen te ontdekken. Bovendien is de buggy gemaakt van duurzaam staal, wat zorgt voor een stevige constructie die bestand is tegen dagelijks gebruik en niet snel kapot kan gaan. Maar dat is nog niet alles! Deze veelzijdige buggy is uitgerust met een handige boodschappenmand, waarin je gemakkelijk al je essentiële items kunt opbergen tijdens je uitstapjes. Of het nu gaat om luiers, flesjes of speelgoed, je hebt altijd alles bij de hand. Met de Prénatal Plus Buggy ben je altijd klaar voor elke situatie, of het nu gaat om een wandeling in het park of een dagje winkelen in de stad.

Veelgestelde vragen over de Prénatal Plus Buggy Buggy Inklapbaar en Verstelbaar Met Boodschappenmand Plooibuggy

De Prénatal Plus Buggy Buggy Inklapbaar en Verstelbaar Met Boodschappenmand Plooibuggy is 33 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Prénatal Plus Buggy Buggy Inklapbaar en Verstelbaar Met Boodschappenmand Plooibuggy heeft Anti lek banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Prénatal Plus Buggy Buggy Inklapbaar en Verstelbaar Met Boodschappenmand Plooibuggy weegt 7.80 kg.

De Prénatal Plus Buggy Buggy Inklapbaar en Verstelbaar Met Boodschappenmand Plooibuggy heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Prénatal Plus Buggy Buggy Inklapbaar en Verstelbaar Met Boodschappenmand Plooibuggy is 22 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's