1. buggy
  2. Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy

Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy heeft 

Specificaties Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy

Maximaal aanbevolen gewicht

22.68 kg

Type banden

Massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

12.70 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

77 cm

Omschrijving van de Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy

De DERYAN Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy is dé perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar stijl, comfort en ruimte voor twee kinderen. Met zijn moderne ontwerp en hoogwaardige afwerking is deze buggy een echte eyecatcher. Maar niet alleen het uiterlijk van de Rolo X2 is indrukwekkend, ook de functionaliteit ervan is ongeëvenaard. Deze buggy is speciaal ontworpen om compact en opvouwbaar te zijn, waardoor hij gemakkelijk op te bergen en mee te nemen is. Of je nu een dagje gaat winkelen of op vakantie gaat, de Rolo X2 is de ideale metgezel. Daarnaast is deze dubbele buggy voorzien van alle comfort die je je kunt wensen. De zittingen zijn zacht en comfortabel, zodat je kinderen heerlijk kunnen ontspannen tijdens het wandelen. Bovendien beschikt de Rolo X2 over handige opbergvakken waar je al je benodigdheden kunt bewaren. Kortom, de DERYAN Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy is niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een praktische en comfortabele optie voor ouders met twee kinderen. Met deze buggy ben je altijd klaar voor avontuur!

Veelgestelde vragen over de Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy

De Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy is 77 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy heeft Massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy weegt 12.70 kg.

De Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy is 22.68 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's