1. buggy
  2. Ding GoGo Buggy - Multi standen Buggy Incl. boodschappenmandje en zonnekap

Ding GoGo Buggy - Multi standen Buggy Incl. boodschappenmandje en zonnekap

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Ding GoGo Buggy - Multi standen Buggy Incl. boodschappenmandje en zonnekap heeft 

Specificaties Ding GoGo Buggy - Multi standen Buggy Incl. boodschappenmandje en zonnekap

Maximaal aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

7.20 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

30 cm

Omschrijving van de Ding GoGo Buggy - Multi standen Buggy Incl. boodschappenmandje en zonnekap

De Ding GoGo Multistanden buggy is niet zomaar een gewone buggy. Het is een geweldige metgezel voor ouders die op zoek zijn naar comfort en gemak tijdens het wandelen met hun kleintje. Deze buggy is uitgerust met een multi-standen functie, waardoor je de rugleuning eenvoudig kunt aanpassen aan de behoeften van je kind. Of je kleintje nu wil zitten, liggen of een dutje doen, met deze buggy kan het allemaal! Maar dat is niet alles. De Ding GoGo Multistanden buggy wordt geleverd met een handig boodschappenmandje, waardoor je al je benodigdheden gemakkelijk kunt meenemen tijdens je uitstapjes. Geen gedoe meer met zware tassen of overvolle kinderwagens. En als de zon schijnt, kun je de zonnekap uitklappen om je kind te beschermen tegen schadelijke stralen. Met zijn stijlvolle design en duurzame constructie is de Ding GoGo Multistanden buggy een must-have voor elke ouder. Of je nu een lange wandeling maakt in het park of gewoon boodschappen doet, deze buggy maakt het leven een stuk eenvoudiger. Voeg wat kleur en comfort toe aan je dagelijkse avonturen met de Ding GoGo Multistanden buggy!

Veelgestelde vragen over de Ding GoGo Buggy - Multi standen Buggy Incl. boodschappenmandje en zonnekap

De Ding GoGo Buggy - Multi standen Buggy Incl. boodschappenmandje en zonnekap is 30 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Ding GoGo Buggy - Multi standen Buggy Incl. boodschappenmandje en zonnekap heeft Massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Ding GoGo Buggy - Multi standen Buggy Incl. boodschappenmandje en zonnekap weegt 7.20 kg.

De Ding GoGo Buggy - Multi standen Buggy Incl. boodschappenmandje en zonnekap heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Ding GoGo Buggy - Multi standen Buggy Incl. boodschappenmandje en zonnekap is 15 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's