1. buggy
  2. Lionelo Annet Plus Kinderwagen 2in1 inklapsysteem XXL dakje tot 22 kg

Lionelo Annet Plus Kinderwagen 2in1 inklapsysteem XXL dakje tot 22 kg

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Lionelo Annet Plus Kinderwagen 2in1 inklapsysteem XXL dakje tot 22 kg heeft 

Specificaties Lionelo Annet Plus Kinderwagen 2in1 inklapsysteem XXL dakje tot 22 kg

Maximaal aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

11500 g

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

57 cm

Omschrijving van de Lionelo Annet Plus Kinderwagen 2in1 inklapsysteem XXL dakje tot 22 kg

De Lionelo Annet Plus Kinderwagen is de perfecte metgezel voor elke ouder die op zoek is naar comfort en gemak. Met het 2-in-1 inklapsysteem is het opbergen en meenemen van de kinderwagen een fluitje van een cent. Het XXL dakje biedt maximale bescherming tegen zon en regen, zodat uw kind altijd veilig en comfortabel kan reizen. Maar het is niet alleen het gemakkelijke inklapsysteem en het grote dakje dat deze kinderwagen zo speciaal maakt. De grote 11-inch achterwielen en 8-inch voorwielen, gemaakt van duurzaam EVA-schuim, zorgen voor een buitengewone stabiliteit en grip, ongeacht het terrein. Of u nu door de stad wandelt of een avontuurlijke wandeling maakt in de natuur, deze kinderwagen is er klaar voor. Wat deze kinderwagen echt uniek maakt, is de voetrem die de veiligheid van uw kind garandeert, evenals de optionele draaivergrendeling voor extra stabiliteit. Bovendien zijn alle wielen uitgerust met efficiënte schokdempers die trillingen tot bijna nul reduceren, zodat uw kind altijd comfortabel kan rijden, zelfs op oneffen oppervlakken. Met een draagvermogen van maar liefst 22 kg is de Lionelo Annet Plus Kinderwagen geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden en groottes. Of u nu een pasgeboren baby of een peuter hebt, deze kinderwagen biedt het comfort en de veiligheid die uw kind verdient. Kies voor de Lionelo Annet.

Veelgestelde vragen over de Lionelo Annet Plus Kinderwagen 2in1 inklapsysteem XXL dakje tot 22 kg

De Lionelo Annet Plus Kinderwagen 2in1 inklapsysteem XXL dakje tot 22 kg is 57 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Lionelo Annet Plus Kinderwagen 2in1 inklapsysteem XXL dakje tot 22 kg heeft Alle banden zijn massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Lionelo Annet Plus Kinderwagen 2in1 inklapsysteem XXL dakje tot 22 kg weegt 11500 g.

De Lionelo Annet Plus Kinderwagen 2in1 inklapsysteem XXL dakje tot 22 kg heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Lionelo Annet Plus Kinderwagen 2in1 inklapsysteem XXL dakje tot 22 kg is 15 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's