1. buggy
  2. hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, cork

hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, cork

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, cork heeft 

Specificaties hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, cork

Maximaal aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

1 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

51.50 cm

Omschrijving van de hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, cork

De hauck reisbuggy Travel N Care Plus is de perfecte metgezel voor korte uitstapjes of langere vakanties met je kind. Deze hoogwaardige en handzame kinderbuggy zorgt voor optimaal comfort tijdens het reizen. Het aluminium frame zorgt ervoor dat de buggy licht, stabiel en belastbaar is tot 25 kg. Daarnaast is de buggy eenvoudig en snel met één hand in te klappen, waardoor hij weinig ruimte inneemt in de auto, bus, trein of vliegtuig. Je kunt hem zelfs comfortabel over je schouder dragen met behulp van de gepolsterde draagriem. De kwaliteitsstoffen en het elegante design zorgen ervoor dat je lang plezier zult beleven aan deze reisbuggy. De beschermbeugel en duwstang zijn uitgevoerd in hoogwaardige lederlook en de overtrek en kap zijn gemaakt van stretchstof. Mocht er onverhoopt wat eten op de zitting vallen, dan kun je de onderhoudsvriendelijke bekleding gemakkelijk verwijderen en op 30 graden wassen. Daarnaast zorgen de soepel lopende wielen en de zonnekap ervoor dat je kind comfortabel en veilig onderweg is, waar je reis ook naartoe gaat. Met de hauck reisbuggy Travel N Care Plus hoef je je geen zorgen te maken over het comfort en gemak tijdens het reizen met je kind. Deze buggy biedt alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze reis.

Veelgestelde vragen over de hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, cork

De hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, cork is 51.50 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, cork heeft Massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, cork weegt 1 kg.

De hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, cork heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de hauck reisbuggy Travel N Care Plus, comfortabele zit-/ligstand, cork is 25 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's