1. buggy
  2. Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen Inclusief Reiswieg Compact lichtgewicht

Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen Inclusief Reiswieg Compact lichtgewicht

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen Inclusief Reiswieg Compact lichtgewicht heeft 

Specificaties Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen Inclusief Reiswieg Compact lichtgewicht

Maximaal aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

0.01 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

56 cm

Omschrijving van de Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen Inclusief Reiswieg Compact lichtgewicht

Ga comfortabel en stijlvol op pad met je kleintje met de Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen inclusief reiswieg. Deze buggy is speciaal ontworpen om de beste compacte en vouwbare optie op de markt te zijn. Met de Deryan XP Buggy geniet je kindje van een comfortabele ervaring, waarbij er ook aan de ouders is gedacht. Deze luxe kinderwagen wordt geleverd met een bijpassende reiswieg, waardoor je de buggy al vanaf de geboorte kunt gebruiken. Zo hoef je geen aparte kinderwagen aan te schaffen en ben je direct klaar om op avontuur te gaan met je kleintje. De Deryan XP Buggy is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol met zijn moderne design en hoogwaardige afwerking. Dankzij het compacte en lichtgewicht ontwerp is de Deryan XP Buggy gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. Of je nu een dagje gaat winkelen of op reis gaat, deze buggy past perfect in je leven. Met de Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen inclusief reiswieg ben je verzekerd van comfort, gemak en stijl voor zowel jou als je kindje.

Veelgestelde vragen over de Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen Inclusief Reiswieg Compact lichtgewicht

De Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen Inclusief Reiswieg Compact lichtgewicht is 56 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen Inclusief Reiswieg Compact lichtgewicht heeft Alle banden zijn massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen Inclusief Reiswieg Compact lichtgewicht weegt 0.01 kg.

De Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen Inclusief Reiswieg Compact lichtgewicht heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Deryan Luxe XP Buggy XL Kinderwagen Inclusief Reiswieg Compact lichtgewicht is 25 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's