1. buggy
  2. Prénatal Luxe Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy

Prénatal Luxe Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Prénatal Luxe Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy heeft 

Specificaties Prénatal Luxe Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy

Maximaal aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Anti lek banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

8.52 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

50 cm

Omschrijving van de Prénatal Luxe Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy

De Prénatal Luxe Buggy is de perfecte metgezel voor jou en je kleintje. Met zijn lichte en gemakkelijk te vervoeren aluminium frame biedt deze luxe buggy het ultieme comfort. Of je nu een wandeling maakt in het park of een boodschappenrondje doet, deze buggy is er klaar voor. Wat deze buggy echt onderscheidt, is de handige boodschappenmand. Geen gedoe meer met zware tassen terwijl je je kindje probeert vast te houden. Nu kun je moeiteloos je kleintje meenemen naar de supermarkt en al je boodschappen gemakkelijk opbergen in de ruime mand. Maar dat is nog niet alles! Deze verstelbare wandelwagen is ook inklapbaar met slechts één hand. Geen gedoe met ingewikkelde vouwmechanismen. Met een simpele beweging kun je de buggy moeiteloos opbergen of meenemen in de auto. Praktisch en handig, zodat jij en je kleintje altijd klaar zijn voor avontuur.

Veelgestelde vragen over de Prénatal Luxe Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy

De Prénatal Luxe Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy is 50 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Prénatal Luxe Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy heeft Anti lek banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Prénatal Luxe Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy weegt 8.52 kg.

De Prénatal Luxe Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Prénatal Luxe Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy is 22 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's