1. buggy
  2. Prénatal Plus Buggy Plooibuggy tot 22kg Wandelwagen Buggy Inklapbaar Verstelbaar met Boodschappenmand

Prénatal Plus Buggy Plooibuggy tot 22kg Wandelwagen Buggy Inklapbaar Verstelbaar met Boodschappenmand

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Prénatal Plus Buggy Plooibuggy tot 22kg Wandelwagen Buggy Inklapbaar Verstelbaar met Boodschappenmand heeft 

Specificaties Prénatal Plus Buggy Plooibuggy tot 22kg Wandelwagen Buggy Inklapbaar Verstelbaar met Boodschappenmand

Maximaal aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Anti lek banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

7.68 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

33 cm

Omschrijving van de Prénatal Plus Buggy Plooibuggy tot 22kg Wandelwagen Buggy Inklapbaar Verstelbaar met Boodschappenmand

De Prénatal Plus Buggy is de perfecte metgezel voor jou en je kleintje. Met zijn verstelbare rugleuning in maar liefst 5 standen, kan je kindje altijd comfortabel zitten, liggen of zelfs een dutje doen tijdens jullie wandelingen. Gemaakt van duurzaam staal, is deze buggy extra stevig en betrouwbaar, waardoor je erop kunt vertrouwen dat hij lang meegaat en niet snel kapot kan gaan. Naast zijn functionaliteit en stevigheid, biedt de Prénatal Plus Buggy ook veel gemak. Het inklapmechanisme maakt het opbergen en vervoeren van de buggy een fluitje van een cent. Dankzij het compacte formaat past hij moeiteloos in de kofferbak van elke auto en neemt hij minimale ruimte in beslag in huis. Bovendien is de buggy voorzien van een handige boodschappenmand, zodat je al je benodigdheden gemakkelijk kunt meenemen tijdens jullie uitstapjes. Met zijn stijlvolle design en praktische eigenschappen is de Prénatal Plus Buggy de ideale keuze voor elke ouder. Of je nu een lange wandeling in het park maakt of snel een boodschap wilt doen, deze buggy staat altijd voor je klaar. Voeg wat kleur en gemak toe aan jouw dagelijkse avonturen met de Prénatal Plus Buggy!

Veelgestelde vragen over de Prénatal Plus Buggy Plooibuggy tot 22kg Wandelwagen Buggy Inklapbaar Verstelbaar met Boodschappenmand

De Prénatal Plus Buggy Plooibuggy tot 22kg Wandelwagen Buggy Inklapbaar Verstelbaar met Boodschappenmand is 33 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Prénatal Plus Buggy Plooibuggy tot 22kg Wandelwagen Buggy Inklapbaar Verstelbaar met Boodschappenmand heeft Anti lek banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Prénatal Plus Buggy Plooibuggy tot 22kg Wandelwagen Buggy Inklapbaar Verstelbaar met Boodschappenmand weegt 7.68 kg.

De Prénatal Plus Buggy Plooibuggy tot 22kg Wandelwagen Buggy Inklapbaar Verstelbaar met Boodschappenmand heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Prénatal Plus Buggy Plooibuggy tot 22kg Wandelwagen Buggy Inklapbaar Verstelbaar met Boodschappenmand is 22 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's