1. buggy
  2. Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje

Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje heeft 

Specificaties Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje

Maximaal aanbevolen gewicht

50 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

17.70 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

63 cm

Omschrijving van de Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje

Met de DERYAN Evy V2 Kinderwagen haal je een ware alleskunner in huis. Deze 2-in-1 duo kinderwagen biedt eindeloze opties en mogelijkheden om het ouderschap gemakkelijker en comfortabeler te maken. De kinderwagen wordt geleverd met een handige reiswieg en een zitje, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij de behoeften van jouw kleintje. De DERYAN Evy V2 Kinderwagen is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en comfort. Dankzij de uitbreidbare functie groeit de kinderwagen mee met je kindje, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. De stevige constructie en duurzame materialen zorgen voor een veilige en stabiele rit, waarbij het manoeuvreren over verschillende terreinen een fluitje van een cent is. Naast de praktische aspecten is de DERYAN Evy V2 Kinderwagen ook een lust voor het oog. Het moderne en stijlvolle design geeft een trendy uitstraling aan elke wandeling. Met de verstelbare duwstang en de mogelijkheid om de zitting zowel naar voren als naar achteren te plaatsen, kun je de kinderwagen volledig aanpassen aan jouw wensen en de behoeften van je kleintje. Kortom, de DERYAN Evy V2 Kinderwagen is de ideale metgezel voor elke ouder die op zoek is naar comfort, gemak en stijl in één product.

Veelgestelde vragen over de Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje

De Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje is 63 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje heeft Alle banden zijn massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje weegt 17.70 kg.

De Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje is 50 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's