1. buggy
  2. Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Black (zwart frame + leer)

Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Black (zwart frame + leer)

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Black (zwart frame + leer) heeft 

Specificaties Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Black (zwart frame + leer)

Maximaal aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

12800 g

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

62 cm

Omschrijving van de Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Black (zwart frame + leer)

Maxi-Cosi Zelia³ is een uiterst praktische kinderwagen met een 2-in-1 functie, die kan worden omgetoverd tot een comfortabele stoel zonder gedoe. Bovendien kan elk Maxi-Cosi babyautostoeltje eenvoudig worden bevestigd aan het reissysteem. De Zelia³ is speciaal ontworpen voor het stadsleven. Dankzij de schokabsorberende vierwielophanging en de anti-lekwielen, kun je moeiteloos manoeuvreren en zonder problemen over elk soort straat of obstakel rijden, terwijl je baby geniet van een soepele rit. Het zitje van de kinderwagen heeft een omkeerbaar ontwerp, waardoor je je kindje in een mum van tijd kunt laten kijken naar jou of naar de wereld om hen heen. Op deze manier kunnen ze comfortabel genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Daarnaast is de Zelia³ eenvoudig in te klappen en te dragen, met een gewicht van slechts 11 kg. Deze kinderwagen biedt je baby op elke leeftijd een luxe comfort. Voor pasgeborenen is er een ruime reiswieg met een geïntegreerde matras voor extra comfort. Wanneer je kindje wat ouder is en het omkeerbare zitje gebruikt, kun je het brede, zacht gevoerde zitje gemakkelijk in een vlakke ligstand zetten, zodat je kindje heerlijk kan rusten.

Veelgestelde vragen over de Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Black (zwart frame + leer)

De Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Black (zwart frame + leer) is 62 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Black (zwart frame + leer) heeft Alle banden zijn massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Black (zwart frame + leer) weegt 12800 g.

De Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Black (zwart frame + leer) heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Maxi-Cosi Zelia³ kinderwagen Essential Black (zwart frame + leer) is 22 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's