1. buggy
  2. Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel

Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel heeft 

Specificaties Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel

Maximaal aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

9.60 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

60 cm

Omschrijving van de Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel

Deze luxe kinderwagen is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een ongeëvenaarde veelzijdigheid en gebruiksgemak. Met de 3-in-1 functie kan deze kinderwagen worden aangepast aan de behoeften van uw kind, vanaf de geboorte tot 3 jaar oud. Dankzij het slimme ontwerp kan de kinderwagen moeiteloos worden omgebouwd van een comfortabele reiswieg naar een handige buggy. De Hoobi® kinderwagen is ontworpen met het oog op het comfort van uw kind. De zachte bekleding en het ergonomische ontwerp zorgen ervoor dat uw kleintje zich altijd op zijn gemak voelt tijdens het wandelen. Daarnaast biedt de verstelbare rugleuning verschillende posities, zodat uw kind kan zitten, liggen of zelfs een dutje kan doen tijdens het wandelen. Naast het comfort van uw kind, is ook aan uw gemak gedacht. Deze kinderwagen is eenvoudig op te klappen en neemt weinig ruimte in beslag. Bovendien kan het autostoeltje dat bij de kinderwagen wordt geleverd, eenvoudig op het frame worden gemonteerd, zodat u uw kind veilig en gemakkelijk in de auto kunt vervoeren. Kortom, met deze multifunctionele kinderwagen bent u altijd klaar voor elke avontuurlijke wandeling met uw kleintje!

Veelgestelde vragen over de Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel

De Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel is 60 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel heeft Alle banden zijn massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel weegt 9.60 kg.

De Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel is 25 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's