1. buggy
  2. Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar

Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar heeft 

Specificaties Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar

Maximaal aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

19.80 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

60 cm

Omschrijving van de Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar

De Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black is de perfecte metgezel voor jou en je baby, vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar oud. Deze kinderwagen biedt niet alleen comfort en gemak, maar ook stijlvolle elegantie in het tijdloze Essential Black design. Met de Plaza+ kinderwagen geniet je baby van een comfortabele en soepele rit, waar je ook naartoe gaat. Het flexibele 3-in-1 reissysteem zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt schakelen tussen de reiswieg (inbegrepen) en de zitting, zodat je altijd de juiste optie hebt voor de leeftijd en behoeften van je kind. Of je nu een wandeling maakt door de straten, boodschappen doet of naar huis gaat, met de Plaza+ kinderwagen wordt elke dag in de stad een eenvoudige en moeiteloze ervaring. Naast zijn functionaliteit en comfort is de Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen ook voorzien van handige extra's. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om door smalle gangpaden en drukke winkelstraten te manoeuvreren. De verstelbare duwbeugel zorgt voor een ergonomische houding tijdens het duwen en de ruime opbergmand biedt voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Bovendien is de kinderwagen uitgerust met stevige en duurzame wielen die zorgen voor een soepele en stabiele rit, zelfs op oneffen terrein. Kortom, de Maxi.

Veelgestelde vragen over de Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar

De Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar is 60 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar heeft . Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar weegt 19.80 kg.

De Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Maxi-Cosi Plaza Plus 2-in-1 Kinderwagen Essential Black Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar is 22 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's