1. buggy
  2. Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36

Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36 heeft 

Specificaties Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36

Maximaal aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Voetensteun

Ja

Gewicht

9.20 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

30 cm

Omschrijving van de Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36

De Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36 is de perfecte metgezel voor ouders die onderweg zijn met hun kleintje. Deze handige tas biedt niet alleen voldoende ruimte voor alle benodigde verzorgingsaccessoires, maar ook voor het favoriete speelgoed van de baby. Dankzij de comfortabele linten kan de tas eenvoudig aan de driewieler worden bevestigd, zodat ouders hun handen vrij hebben tijdens het wandelen of winkelen. Deze multifunctionele tas is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn moderne ontwerp en hoogwaardige materialen is het een echte blikvanger. De tas is gemaakt van duurzaam materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is, zodat hij er altijd als nieuw uitziet. Bovendien heeft de tas een geïsoleerd vak waarin drankjes op de juiste temperatuur kunnen worden gehouden, zodat ouders altijd een verfrissend drankje bij de hand hebben. Met de Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36 kunnen ouders vol vertrouwen op pad gaan, wetende dat ze alles bij de hand hebben wat ze nodig hebben voor de verzorging van hun kleintje. Of het nu gaat om luiers, verzorgingsproducten of speelgoed, deze tas biedt voldoende ruimte en is gemakkelijk te bevestigen aan de driewieler. Kies voor comfort en stijl met deze praktische en trendy tas.

Veelgestelde vragen over de Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36

De Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36 is 30 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36 heeft Alle banden zijn massieve banden. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36 weegt 9.20 kg.

De Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36 heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Lionelo Haari Driewieler Drankhouder 2in1 tot 36 is 25 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's