1. buggy
  2. Lionelo Buggy Julie One Kinderwagen Premium Automatisch opvouwen Wandelwagen tot 22 kg Comfortabele zitje

Lionelo Buggy Julie One Kinderwagen Premium Automatisch opvouwen Wandelwagen tot 22 kg Comfortabele zitje

5/5

Als kersverse ouders gaat er niks boven veiligheid voor je pasgeboren kindje. De juiste box, wiegje, speelgoed maar ook een goeie buggy of kinderwagen is heel belangrijk. Deze Lionelo Buggy Julie One Kinderwagen Premium Automatisch opvouwen Wandelwagen tot 22 kg Comfortabele zitje heeft 

Specificaties Lionelo Buggy Julie One Kinderwagen Premium Automatisch opvouwen Wandelwagen tot 22 kg Comfortabele zitje

Maximaal aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Massieve banden voor, luchtbanden achter

Voetensteun

Ja

Gewicht

8.66 kg

Afmeting ingeklapte buggy/kinderwagen

25 cm

Omschrijving van de Lionelo Buggy Julie One Kinderwagen Premium Automatisch opvouwen Wandelwagen tot 22 kg Comfortabele zitje

De Lionelo Buggy Julie One Kinderwagen is een premium wandelwagen die automatisch kan worden opgevouwen. Met een draagvermogen tot 22 kg is deze buggy geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden. Het comfortabele zitje is voorzien van een soepele aanpassing van de rugleuning, waardoor je kindje zowel in een zittende als liggende positie kan genieten van het uitzicht of heerlijk kan slapen in de frisse buitenlucht. Deze kinderwagen is ontworpen met oog voor comfort en gemak voor zowel ouder als kind. De Julie One is voorzien van een verstelbare voetensteun, waardoor het zitje perfect kan worden aangepast aan de behoeften van je kindje. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een dagje uit gaat, deze buggy biedt altijd het gewenste comfort. Met het automatische opvouwsysteem is het opbergen en meenemen van deze kinderwagen een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met ingewikkelde vouwmechanismen, maar gewoon met één druk op de knop vouwt de Julie One zichzelf automatisch op. Dit maakt het reizen met je kindje nog eenvoudiger en stressvrij. Kortom, de Lionelo Buggy Julie One Kinderwagen is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een comfortabele en praktische wandelwagen voor hun kleintje.

Veelgestelde vragen over de Lionelo Buggy Julie One Kinderwagen Premium Automatisch opvouwen Wandelwagen tot 22 kg Comfortabele zitje

De Lionelo Buggy Julie One Kinderwagen Premium Automatisch opvouwen Wandelwagen tot 22 kg Comfortabele zitje is 25 cm breed als deze ingeklapt is. Wel handig om te weten ivm de achterbak van de auto.

De Lionelo Buggy Julie One Kinderwagen Premium Automatisch opvouwen Wandelwagen tot 22 kg Comfortabele zitje heeft Massieve banden voor, luchtbanden achter. Geschikt voor alle ondergronden kan je wel zeggen.

De Lionelo Buggy Julie One Kinderwagen Premium Automatisch opvouwen Wandelwagen tot 22 kg Comfortabele zitje weegt 8.66 kg.

De Lionelo Buggy Julie One Kinderwagen Premium Automatisch opvouwen Wandelwagen tot 22 kg Comfortabele zitje heeft en voetensteun: Ja.

Het aanbevolen maximale gewicht van de Lionelo Buggy Julie One Kinderwagen Premium Automatisch opvouwen Wandelwagen tot 22 kg Comfortabele zitje is 22 kg. 

Bekijk meer kinderwagens en buggy's